Post by tiacalcastnige on Mar 15, 2022 23:44:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oculus ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oculus IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack game (περισσότερα νομίσματα) ▞▞▞
▞▞▞ Oculus 2022 version ▞▞▞
Νέος ιδιοκτήτης Quest. Συνοπτικά, η εξυπηρέτηση πελατών Meta με ενημέρωσε ότι έπρεπε να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις των ακουστικών μου αφού αγόρασα το πρώτο μου παιχνίδι από την εφαρμογή λόγω του σφάλματος "Αποτυχία λήψης". Τα τρία πρώτα αγόρασα σε VR και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επίσης, την πρώτη μου φορά που παρακολουθούσα μια ροή εικονικής πραγματικότητας στην εφαρμογή, ένιωσα ότι κλειδώνει στην καρτέλα ρυθμίσεων, με αποτέλεσμα η ροή μου να μην μπορεί να παρακολουθηθεί πίσω από ένα μενού. Δεν είναι υπερβολικό, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να φτιάξεις μια εφαρμογή για κινητά από το να φτιάξεις μια σε VR;
Η εφαρμογή είναι υπέροχη. θα ήθελα να δω μια ενημέρωση όπου δεν βλέπω επιδείξεις στη βιβλιοθήκη μου στην εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι καλή, αλλά θα το εκτιμούσα αν μας δίνατε την ευκαιρία να αποκρύψουμε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε στο vr.
Δεν μπορώ να μεταδώσω τις μισές φορές, δεν μπορώ να φέρω τις φωτογραφίες που βγάζω στο τηλέφωνό μου και είναι πολύ εκνευριστικό
Χαρακτηριστικά που λείπουν. Λέει ότι θα πρέπει να μπορείτε να αντιστοιχίσετε το τηλέφωνό σας για να επιτρέψετε τις ειδοποιήσεις τηλεφώνου vr. Κοιτάζοντας το site μου λέει να πάω σε συσκευές και να επιλέξω ειδοποιήσεις τηλεφώνου. Το oculus μου έχει συζευχθεί, αλλά δεν έχω τρόπο να λαμβάνω ειδοποιήσεις για το τηλέφωνό μου ούτε έχω επιλογές για να το επιτρέψω.
Απλά καταπληκτικό και συναρπαστικό. Μου έδωσε πίσω τον πατέρα μου που έχει Αλτσχάιμερ. Χρησιμοποίησε έναν υπνάκο όπου μπορούσε να γυρίσει σπίτι και να επισκεφτεί την παιδική του ηλικία και η μνήμη του επανήλθε σαν χθες. Δεν μπορώ να αρχίσω να σας λέω πόσο πολύ σημαίνει αυτό για μένα και την οικογένειά μου πραγματικά απίστευτο και συναισθηματικό. Τι υπέροχο εργαλείο που ξεπερνά πολύ το παιχνίδι και δίνει το απλό δώρο των αναμνήσεων σε κάποιον που τις χάνει. Το Oculus είναι το καλύτερο ❤️💯
Axis & Allies 1942 Online אסטרטגיה bhba
Έγινε σφάλμα στο μοτίβο του Oculus, πάτησα "αφαίρεση μοτίβου" την επόμενη μέρα το μοτίβο επέστρεψε. Δεν έβαλα καν σχέδιο.
Oculus Entertainment occ
Αυστηρά η εφαρμογή, όχι το ίδιο το Oculus Quest. Η πλοήγηση στην εφαρμογή είναι δύσκολη, ειδικά στο κατάστημα, για να περιηγηθείτε σε όλα όσα έχετε για να μετακινηθείτε προς τα κάτω. Τα επιτεύγματα είναι μισοψημένα, έχω κερδίσει μερικά και τα κάνω κλικ για να δω γιατί, και απλώς λένε ότι η περιγραφή είναι κρυμμένη. Τα αιτήματα φιλίας έρχονται σε διπλότυπα, δεν είναι διαισθητικό να δούμε ποιος είναι στο διαδίκτυο και τι κάνει (αν επιτρέπουν αυτές τις πληροφορίες). Επίσης, το android έπρεπε να λάβει υποστήριξη ειδοποιήσεων, όχι ακόμη και μετά από ειδοποίηση εντός εφαρμογής.
Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι σκληροί με την εφαρμογή και είναι σίγουρο ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο για να συνδεθείτε στο oculus σας και να αγοράσετε παιχνίδια, αλλά χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε
Είχα έναν λογαριασμό στο Facebook πριν από χρόνια. Δεν έχω μπει για πολύ καιρό. Εξαιτίας αυτού δεν μπορώ να συνδεθώ και να κάνω τίποτα με αυτό το oculus; Είμαι πολύ μεγάλος για αυτό το s**t. Θέλω απλώς να τσεκάρω αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού αξίας 4 εκατοντάδων δολαρίων! Έπρεπε να στείλω μια φωτογραφία της άδειας οδήγησης για να προσπαθήσω να ανοίξω τον λογαριασμό μου. Αυτό είναι γελοίο. Το Facebook είναι πολύ μπερδεμένο.
Η εφαρμογή δεν θα συνδεθεί. Έχω έναν μπλε περιστρεφόμενο κύκλο στην οθόνη σύνδεσης εδώ και ώρες. Δεν είναι δυνατή η σύνδεση μέσω προγράμματος περιήγησης. Επειδή δεν μπορώ να συνδεθώ, δεν μπορώ να παίξω. Βλέπω πολλά θέματα του φόρουμ που αναφέρουν ότι πολλοί άλλοι χρήστες έχουν επίσης το ίδιο πρόβλημα. Αν αυτό δεν διορθωθεί μέσα σε λίγες μέρες, θα επιστρέψω το Oculus.
Oculus Entertainment occ
Η εφαρμογή oculus είναι γενικά μια καλή εφαρμογή, αλλά μπορείτε να τη διορθώσετε στο σημείο όπου μπορούμε να αναζητήσουμε πράγματα στην ενότητα του καταστήματος αντί να χρειάζεται να πάμε στα ακουστικά μας για να το κάνουμε. Είναι εκνευριστικό να πρέπει να φοράτε τα ακουστικά για βασικά πράγματα, όπως η εξέταση της τιμής των παιχνιδιών. Διορθώστε το και θα αλλάξω την κριτική μου ξανά σε 5.
Πολλές από τις εφαρμογές μου "buffer" αλλά αυτό μάλλον αφορά περισσότερο τη σύνδεσή μου στο διαδίκτυο. Μακάρι ο θεατής να μην ήταν τόσο βαρύς. Πρέπει να το προσαρμόσω περισσότερο από όσο θα ήθελα. Αλλά το Oculus είναι ΦΟΒΕΡΟ!
Oculus Entretenimiento oomr
Αντιμετωπίζετε προβλήματα συγχρονισμού φωτογραφιών και βίντεο με το Android. Στείλτε ενημέρωση για επιδιόρθωση!!
Το Quest είναι εκπληκτικό. Το ασύρματο VR είναι πολύ καθηλωτικό. Το αγόρασα κυρίως για το Beatsaber, αλλά το σεμινάριο ήταν τόσο ωραίο που κατέληξα να αγοράσω και μερικά πιο καθηλωτικά παιχνίδια. Ωστόσο, προσπαθεί να σας επιβάλει το Facebook. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για πολλούς παίκτες χωρίς να συνδεθείτε στο Facebook. Έκανα μια ηχογράφηση ενός σκληρού επιπέδου Beatsaber και δεν επιτρέπεται να το παρακολουθήσω από τη δική μου συσκευή χωρίς να συνδεθώ στο Facebook! Είναι βιδωμένο ότι προσπαθούν να συγκρατήσουν τη βασική λειτουργικότητα.
Προσπαθώ να ενεργοποιήσω τη λειτουργία προγραμματιστή και έκανα ό,τι χρειαζόταν, αλλά η εφαρμογή δεν με αφήνει να την ενεργοποιήσω, απλώς μου δίνει έναν σύνδεσμο για πράγματα που έχω ήδη κάνει. Επεξεργασία 1/2/2022 Τώρα αντιμετωπίζω προβλήματα με τις ηχογραφήσεις και τον συγχρονισμό. Λένε ότι έχουν συγχρονιστεί με την εφαρμογή, αλλά αφού ελέγξαμε και δεν είδαμε τίποτα, και απεγκαταστήσαμε ξανά την εφαρμογή, ακόμα... Τίποτα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ διορθώστε αυτά τα προβλήματα!!! Διαφορετικά, η εφαρμογή είναι εντάξει, αρκετά εύκολη να το καταλάβεις και το ίδιο το Oculus είναι πολύ ωραίο.
Η χρήση αυτής της τρομερής εφαρμογής με κάνει να μετανιώνω που αγόρασα το oculus quest 2 όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Το πρόβλημα επεκτείνεται περισσότερο από την εφαρμογή δυστυχώς, καθώς υπάρχουν κενά στη διαδικασία σύνδεσης. Συνδεθείτε με το Facebook, μου λέει να εισαγάγω τον κωδικό πρόσβασης του oculus για να συγχωνεύσω λογαριασμούς, λέει ότι ο κωδικός πρόσβασης του oculus έχει ήδη συγχωνευθεί και να συνδεθώ με το Facebook και μετά τα βήματα επαναλαμβάνονται. Επίσης, ρίξτε μια ματιά τριγύρω, δεν φαίνεται ομάδα υποστήριξης. Έχουν παραιτηθεί πραγματικά. Μην αγοράζετε προϊόντα Meta γιατί δεν αξίζει τον πονοκέφαλο.
VADER IMMORTAL, χρειάζεται πραγματικά να πω κάτι περισσότερο;;;... Το Quest είναι φοβερό για παιχνίδια που απαιτούν κίνηση... Άλλα που κάθονται καλύτερα, όπως το να είσαι σε ένα πιλοτήριο ένας μαχητής στο C.O.D. ή του ήδη προπαραγγελμένου Star Wars: Squadrons ή μέσα στο κοστούμι του Iron Man (Λοιπόν, αυτό είναι αποκλειστικό της Sony ούτως ή άλλως) εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα γραφικά στο PSVR μου...Αλλά τώρα που προφανώς ΑΠΟΡΡΙΖΟΥΝ τους χρήστες από το '23 να έχεις λογαριασμό στο Facebook για να το χρησιμοποιήσεις, θα απαλλαγείς από αυτό...ΜΙΣΩ το FACEBOOK
Oculus Entertainment vyaw
Δεν είναι δυνατή η αναζήτηση για παιχνίδια ή εφαρμογές στο κατάστημα. Η μετάδοση είναι μια περίεργη αναλογία που δεν λειτουργεί πολύ καλά με το μέγεθος της οθόνης του τηλεφώνου. Δεν είμαι σίγουρος σε τι άλλο χρησιμεύει η εφαρμογή εάν δεν μπορείτε να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές από το τηλέφωνό σας και η μετάδοση σάς δίνει κακή προβολή.
Δουλεύει τέλεια στο Samsung S10. Μετά από ενημέρωση των εφαρμογών Oculus στις 22.11.2020, η εφαρμογή έχει κολλήσει. Έκανα ό,τι μπορούσα, εκτός από την απεγκατάσταση.
Το αγαπώ όπως μου αρέσει το roblox, αλλά μια σύσταση είναι να προσθέσω το roblox στην αποστολή του oculus! Νομίζω ότι θα ήταν διασκεδαστικό αντί να χρειαστεί να αγοράσω ένα εντελώς άλλο ακουστικό! Ty ^^
Πραγματικά δεν μπορώ να πω περισσότερα από όσα έχουν ήδη ειπωθεί. Η εφαρμογή στο Android είναι απογοητευτικά αργή. Μετά από μήνες κακών κριτικών πώς δεν έχει επιδιορθωθεί ακόμα. Για μια εταιρεία που έχει δημιουργήσει κάτι τόσο φοβερό όσο το quest 2, πώς μπορείτε να πιστεύετε ότι η απόδοση αυτής της εφαρμογής είναι κατάλληλη.
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ Μπορώ να δω όταν είναι ενεργοποιημένοι οι φίλοι μου, μπορώ να συγχρονίσω με το oculus μου, μπορώ να αγοράσω παιχνίδια και πολλά άλλα μόνο στο τηλέφωνό μου
Μου αρέσει πολύ η εφαρμογή και το σετ μικροφώνου-ακουστικού, Εδώ και χρόνια πάντα ήθελα ένα ακουστικό και το quest 2 διόρθωσε αυτό το πρόβλημα με μια διασκεδαστική και ασύρματη εμπειρία, απλά θα ήθελα να υπήρχαν περισσότερα παιχνίδια, όπως blades and sorcery, half life alyx, palov, phasmophobia και vivecraft χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις pc.
Το κύριο σχέδιο της εφαρμογής είναι να μπορείτε να κάνετε μετάδοση και να αφήσετε άλλους να δουν τι συμβαίνει στο παιχνίδι. Καλή τύχη αν δεν χρησιμοποιείτε iPhone. Όλα είναι γεμάτα, οπότε δεν είναι πολύ φιλικά προς το χρήστη. Η υποστήριξη στην εφαρμογή δεν βοηθάει καθόλου. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι υπέροχο, πολύ διασκεδαστικό, αλλά η εφαρμογή πρέπει να σκοτωθεί με φωτιά και μετά να γίνει ξανά
Δεν θα συνδεθεί με την έξυπνη τηλεόρασή μου και δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος εκτός από αυτό που δοκιμάσαμε. Η εφαρμογή θέλει ΣΙΓΟΥΡΑ δουλειά και το ίδιο χρειάζεται και η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ! Ξόδεψα πολλά χρήματα σε αυτό το πράγμα, αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για αυτό που ήθελα ακόμα. Το Oculous χρειάζεται πραγματικά περισσότερες πληροφορίες για άτομα που έχουν αυτά τα προβλήματα ή λένε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειάζεστε με τα ΑΚΡΙΒΗ βήματα. Οι μόνες συμβουλές εκτός από μερικά βήματα που έλαβα ήταν από άλλους οποιοσδήποτε οδηγός λέει ότι είχαν τα ίδια προβλήματα
Δεν είμαι σίγουρος τι να σκεφτώ για αυτό. Έχετε το Quest 128 και μου αρέσει πολύ το ίδιο το Quest και το περιβάλλον, ωστόσο, κάθε φορά που προσπαθώ να αποκτήσω πρόσβαση στο κατάστημα όλα γίνονται κενά. Ανοίγοντας την εφαρμογή στο Galaxy S20 Ultra μου, λαμβάνω 2 σειρές και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να κάνω πλήρη επαναφορά, όπως φαίνεται ότι έκαναν πολλοί άλλοι, αλλά το είχα μόλις μια εβδομάδα. Και πάλι, δεν είμαι σίγουρος τι να σκεφτώ, αλλά σίγουρα δεν είναι ένα εγχώριο τρέξιμο.
Μισώ το γεγονός ότι πολλοί νέοι χρήστες του quest πετούν αυτήν την εφαρμογή και της δίνουν ένα αστέρι. Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά της. Παρατηρήστε ότι όλες οι κακές κριτικές ήρθαν τα Χριστούγεννα και τις επόμενες μέρες.
Oculus Entretenimiento oomr
λειτουργεί εξαιρετικά εκτός από το γεγονός ότι συνέδεσα τον λογαριασμό μου στο facebook πολλές φορές, αλλά όταν έβαλα ξανά το vr και πάτησα "go live", με προτρέπει να συνδέσω ξανά τον λογαριασμό μου στο facebook. Χρησιμοποιώ gear vr με samsung note 5.
Αξιοπρεπής διάταξη, αλλά πολύ αργή. Αισθάνομαι ότι κάθε πάτημα κουμπιού πρέπει να υποβάλλεται σε επεξεργασία μέσω wi-fi, κάτι που δημιουργεί μια οδυνηρά αργή εμπειρία όταν προσπαθώ απλώς να περιηγηθώ.
Μετά βίας μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές τις περισσότερες φορές. Νόμιζα ότι ήταν το τηλέφωνό μου, γι' αυτό το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τώρα δεν προσποιείται καν ότι εγκαθιστά πράγματα όπως παλιά. Θα χρειαστεί να λάβετε περισσότερη υποστήριξη σε αυτήν την εφαρμογή. (Το χρησιμοποιώ για gear VR όχι για oculus go ή quest) Και ναι, γνωρίζω ότι αυτή η εφαρμογή oculus δεν λειτουργεί γι 'αυτό, αλλά με ανακατευθύνει στην κύρια εφαρμογή και αυτή η εφαρμογή oculus δεν μου επιτρέπει να κατεβάσω κανένα παιχνίδι
Δεν το χρησιμοποιώ πολύ, αλλά όταν το κάνω είναι υπέροχο (εκτός από το ότι είναι πολύ αργό). Δεν νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή έχει τόσο μίσος όσο παίρνει. Ξέρω ότι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και γι' αυτό είναι υπέροχο! Δεν θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα να τα πεις με αγενή τρόπο, μπορεί να κάνει τα πράγματα να διαρκέσουν περισσότερο. Σέβομαι τους ανθρώπους που κατέστησαν δυνατή την απόκτηση ακουστικών VR με λιγότερο από το κόστος ενός κινητού τηλεφώνου. Είναι υποεκτιμημένοι.
Είχα πρόβλημα με το oculus για παράδειγμα όταν κατεβάζω κάτι, δεν θα ήταν το ίδιο με την ενημέρωση