Post by tiacalcastnige on Mar 15, 2022 23:38:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kviz iz istorije na srpskom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kviz iz istorije na srpskom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање (више ресурса) ▞▞▞
▞▞▞ Kviz iz istorije na srpskom 2022 version ▞▞▞
мртве рекламе!
Веома занимљиво и поуцно
убисте са рекламама, страшно...
Задовољан сам, питабја су опсирна и занимљива
Оглас се буквално појављује након покретања игре, шта друго рећи?
Превисе реклама.
Када изаберем да нема звука у апликацији, то значи да нема звука. Ваши огласи нису изузетак. И немојте кривити свог добављача огласа. Ово је на теби. Поготово када има више огласа него питања.
Прва ствар коју видите је... језив оглас.Много огласа. Не вреди. Морате проћи ово и добити бесконачан квиз.
Супер
Прва лига 😄
занимљиво
Апликација уновче
World History Quiz Hordiq qsmv
Happy Color - Buku Mewarnai Papan rojp
Одлично!
👍
Одлична
Одлицно
Преодлицно. Само, мооолим ауторе аплилације, ако може да се избаце или, бар, драстично смање предосадне рекламе. Инаће предазовољан сам са тиме што сваким 8дговором сирим своје знање из светске историје. Хвала ауторима на томе.
Врх
Свака два питања оглас, веома досадна тастатура за уписивање имена, питања су тривијалности уместо историје.
Превише огласа и глупог писања у процесу одговора (бирање из гомиле слова уместо коришћења тастатуре) су довољно лоши, али последња кап за мене је била то што су поставили теорију завере о томе да су браћа Кенеди можда повезани са Илуминати као занимљивост!
Одлична апликација, само рекламе помало доводе до лудила.
Хсрд и у реду је
са тако дугим чекањем да вам се врате животи могли бисте да преузмете ново време игре: 60:59 пс са свим овим кратким животима и не знате много о тој теми могли бисте да умрете такооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо связан таких связан поле то заувек
Одличан квиз и веома користан презадовољан сам. :Д
World History Quiz Underholdning rum
Добра игра
занивљиво и едукативно
Превише огласа. Пут до многих. Потпуно краде корисничко искуство. Морате га смањити за најмање 80%.
Екстра!
суперр
Добра је, има пар нетачних питања. Такође, има питања која имају више везе са медицинском него са историјом. Све у свему, до сад најбоља квиз апликација код нас.
世界历史测试游戏 娛樂 xflv
У реду
пуно реклама и стално се руши чим сам почео, па сам га инсталирао 30 секунди након што сам га инсталирао